Skûtsje Silen Grou Natuur omgeving Grou

Vergaderen

Exclusief en Uniek vergaderen in De Thuiskamer

Gewoon vergaderen en na afloop een hapje eten kan overal. Maar wanneer u echt iets bijzonders wenst, bent u hier aan het juiste adres. Het hutje op de hei idee, maar dan aan het water.

De accommodatie, de service en de faciliteiten van De Thuiskamer lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende zakelijke aangelegenheden voor kleine gezelschappen van maximaal 10 personen.

 

 

 

 

 

Exclusief betekent in dit geval niet superluxe en onbetaalbaar. Hier betekent het  een exclusieve vergaderlocatie om ongestoord en in alle rust te vergaderen.  Als enige gasten en enkel toegankelijk op afspraak.

Uniek in De Thuiskamer, omdat u kunt vergaderen in een rijksmonument midden in het centrum met de huiselijke gezelligheid, waardoor een ontspannen en inspirerende ruimte voor al uw bijeenkomsten!

De Thuiskamer is daarom de ideale plek voor besloten bijeenkomsten. Een perfecte basis voor uw trainingen, creatieve sessies, teammeetings, brainstormen, bedrijfsuitjes, workshops, directievergaderingen en andere overleggen.

Door de unieke ligging van De Thuiskamer in het hart van Friesland kunt u de bijeenkomsten eenvoudig combineren met activiteiten op en rond het water. Wilt u met uw gezelschap zeilen, toeren met een sloep, fietsen, koken, picknicken, wandelen of schaatsen? Allerlei combinaties van activiteiten zijn mogelijk om uw dag of dagdeel compleet te maken.

Uiteraard kunt u voor, tijdens of na de bijeenkomst ook in de Thuiskamer lunchen en dineren. Zelfs overnachting is mogelijk. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt en is Grou (met een eigen treinstation) tevens per OV goed bereikbaar. 
Gratis WiFi is in de hele B&B aanwezig en tijdens de besloten bijeenkomsten staat er standaard een flip-over met toebehoren klaar.  Eventuele speciale wensen kunnen altijd worden vervuld. Laat het tijdig weten!

De Tarieven:

Gebruik van De Thuiskamer voor 1 dag Van 09.00 – 17.00 uur € 170,-

Gebruik van De thuiskamer voor 1 dagdeel Van 09.00 – 13.00 uur of 13.00 – 17.00 uur  € 95,-

Per uur € 25,-

Uw vergadering uitbreiden met een:

Koffie & Thee arrangement
Gedurende uw gebruik van De Thuiskamer, krijgt u onbeperkt koffie, thee & zelf gebakken lekkernijen € 8,50 p.p.

Basis Lunch
Diverse  broodjes geserveerd met melk, karnemelk & verse jus d’orange € 12,50 p.p.

Lekkere lunch De Thuiskamer 
Diverse luxe broodjes & sandwiches met melk, karnemelk en verse jus d’orange € 15,50 p.p

Lekkere Lunch uitgebreid 
Diverse luxe broodjes, sandwiches & soep met melk, karnemelk en verse jus d’orange € 19,50 p.p.

 

 

 

 

 

Borrelen?
Na afloop van uw bijeenkomst, heeft u de mogelijkheid nog even bij te praten met een heerlijk glas wijn en een kleine bîte € 5,50 p.p.

Meer wensen?
U heeft alle rust en ruimte om uw programma zelfstandig vorm te geven. Informeer gerust naar de mogelijkheden, hierbij kunt u denken om uw (dag)programma verder uit te breiden met bijvoorbeeld;

-      Zeilen in een valk
-      Varen in een sloep
-      Praam zeilen
-      Kookworkshop
-      Fietsen
-      Wandelen
-      Schaats Clinique
-      IJshockey Clinique
-      Lunch en/of diner
- en nog veel meer…

Heeft u specifieke wensen en/of ideeën, hoor ik deze graag van u zodat ik u een passend voorstel kan voorleggen.