De Gastvrijheid

 

DE VELE GASTVRIJHEID MOGELIJKHEDEN VAN
DE THUISKAMER

De Thuiskamer is met haar bijna 400 jaar oude charme, kleinschalig en besloten ook de unieke locatie voor uw:
FAMILIEFEEST of ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Zoals;

- Borrels; kleinschalig en besloten
- Proeverijen op maat, zoals;
– Portproeverij
– Friese kaasproeverij
- High Wine
- High Tea
- Besloten diner
- Ontbijt
- Lunch
- Gevulde picknickmanden.

En nog veel meer persoonlijke en huiselijke gastvrijheid naar uw wensen.
Vraag naar de vele mogelijkheden.

De liefde en passie voor koken schuilt in de eigen gemaakte lekkernijen en dat proeft u! In combinatie met mijn professionele aandacht en zorg maakt dit de Thuiskamer Uniek en bent u hier UIT en toch THUIS!

BORRELS

Een gezellige borrel organiseren, maar thuis geen ruimte of geen zin in die organisatie?
Dan biedt De Thuiskamer hiervoor de perfecte locatie. Kleinschalig en huiselijk tot max. 25 personen. U ontvangt uw eigen gasten en geniet met volle teugen. Wij ontnemen u de organisatie en verzorgen uw complete borrel met eigen gemaakt hapjes naar wens (hapjes zoals bitterballen en een blokje kaas doe ik niet!).

PORT PROEVERIJ

Een proeverij voor de echte genieter is een portproeverij,  waar 4 port stijlen aanbod komen en natuurlijk worden geproefd. En er gaat voor iedereen een geweldige wereld open. Tijdens deze proeverij “geniet” je samen met een rijk assortiment aan Friese kazen van een gezellige avond. De proeverij bestaat uit 4 verschillende heerlijke port.

Een Port proeverij boekt u al vanaf 6 personen tot max. 12 personen à € 15,50 p.p.

FRIESE KAASPROEVERIJ

Naar kaas kijken is interessant, maar ruiken, voelen en proeven zijn de belangrijkste ingrediënten om optimaal te genieten van dit prachtige produkt. De Friese Kaasboeren maken de meest geweldige kaas! En dat laat ik u graag proeven tijdens deze Friese Kaasproeverij!

De Friese kaasproeverij boekt u al vanaf  6 personen à max. 12 personen € 15,50 p.p.

Port en Kaas, een TOP combinatie!
Denk ook eens aan een Port- Friese kaasproeverij als onderdeel van een bedrijfs-uitje of bedrijfspresentaties. Trakteer uw klanten eens op een kaasproeverij of kom eens lekker proeven met uw familie, vrienden of buren.
Boekt u beiden samen vanaf 6 personen tot max. 25 personen kan dit al voor € 25 p.p.

HIGH WINE

High Wine is de manier van luxe borrelen en de nieuwe trend, speciaal voor mensen die minder van de overwegend zoete high tea houden is dit een smakelijk alternatief.

Tijdens borreltijd genieten van een heerlijk glas wijn vergezeld van luxe (T)huisgemaakte hartige hapjes.
De High Wine boekt u vanaf 6 personen tot max 25 personen à € 19,50 p.p.

Tip! Maak er een avondvullend programma van door uit te breiden met extra wijnen en verrassende hapjes. Vraag naar de kaart en mogelijkheden en u kunt het diner overslaan.

Thuis en toch uit? Is De Thuiskamer bezet? Dan is er de mogelijkheid de High Wine bij u thuis te verzorgen vanaf 6 personen tot max. 25 personen.

HIGH TEA

High Tea is het uitgelezen moment om samen met uw familie, vriendinnen, collegae of wie dan ook tijdens een High Tea te genieten van verschillende thee soorten vergezeld van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.

De ambiance, sfeer, kwaliteit en persoonlijkheid van De Thuiskamer maakt het extra bijzonder.
High Tea boekt u vanaf 6 personen tot max 12 personen à € 19,50 p.p.

BESLOTEN DINER

In De Thuiskamer kunt u dineren zoals thuis!

Op basis van voorgestelde menusuggesties, stelt u uw eigen 3-gangenmenu samen waar u tijdens deze speciale avond heerlijk van kunt genieten in de sfeervolle huiskamer van De Thuiskamer.  Uw diner wordt van begin tot het eind geheel verzorgt. U hoeft tijdens deze avond niets zelf te doen zodat u optimaal kunt genieten van uw gasten en het eten in een sfeervolle en huiselijke ambiance.
De gerechten komen in schalen op tafel, die met veel liefde & passie zijn bereid. Daar waar mogelijk is gebruik gemaakt van biologische en dagverse producten. De Thuiskamer fungeert die avond als de verlenging van uw eigen huiskamer, met enkel de lusten en geen lasten!

Geheel besloten en exclusief zonder andere gasten. U kunt terecht vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen. De menu’s zijn vanaf € 25 p.p. Ook heeft u de gelegenheid even vooraf te toasten met bubbels en een amuse voor € 5.50 p.p. voordat u aan tafel gaat.

Op koude en natte winteravonden brandt de houtkachel en in de zomer kunt u buiten genieten van uw aperitief.

GEVULDE PICKNICKMANDEN

Aangepast aan uw boot-trip, fietstocht of wandeling kan een gevulde picknickmand worden besteld met verse, gezonde en afwisselende producten al vanaf € 10,- p.p.

De liefde en passie schuilen in de eigen gemaakte lekkernijen en dat proeft u! In combinatie met de professionele aandacht en zorg van uw gastvrouw, Fraukje Bruggink, maakt dit de Thuiskamer Uniek en Exclusief!
De picknickmanden daags van te voren bestellen vanaf 2 personen, m.u.v. de kinderknapzak.

Maar ook voor een gezamenlijk ontbijt, lunch of zakelijke bijeenkomst kunt u in De Thuiskamer terecht!