Skûtsje Silen Grou Natuur omgeving Grou klik op de foto voor een virtuele toer.

Bed & Brôchje De Thuiskamer

Hier bent u UIT & toch THUIS!

 

Logeren in de oudste woning van Grou? dat kan in dit bijna 400 jaar oude prachtige rijksmonument, uit 1654. Gelegen op het mooiste plekje midden in het centrum van Grou.

Dit Unieke en Exclusieve adres voor uw overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten ligt direct tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk, waar de sfeer van weleer nog steeds voelbaar is. Gelegen op nog geen 100 meter van het water en in het hart van Friesland, mag deze plek ideaal heten voor zowel de watersporter als de zakenman.

klik op de foto voor een virtuele toer.

Grou is een gezellige en charmant watersportdorp, dat meer dan een bezoek waard is met zijn vele winkels en grote diversiteit aan restaurantjes. Ideaal gelegen voor de watersporter of zakenman in het hart van Friesland. De centra van de 4 grote plaatsen; Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten zijn binnen 15 minuten bereikbaar.

Deze heerlijke “Thuiskamer” is er ook voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin. Vanuit passie en authenticiteit draag ik zorg voor kwaliteit en continuït, zodat mijn gasten optimaal UIT zijn, met dat warme gevoel van THUIS!.

De Thuiskamer heeft twee gastenkamers met elk een eigen badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van alle moderne comfort maar waar rekening is gehouden met de oude details. De kamers bevinden zich op de eerste etage. De Thuiskamer beschikt over een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet. Boekt u beide kamers, dan staat de B&B geheel tot uw eigen beschikking. (m.u.v. de keuken, waar Fraukje iedere morgen een uitgebreid Fries ontbijt voor u klaarmaakt).

Het pand en de plek zijn uniek en hebben in de loop der eeuwen diverse functies gehad. Vanaf april 2011 biedt het onderdak aan B&B De Thuiskamer.

Mijn naam is Fraukje Bruggink en ik ben de trotse eigenaar van deze prachtige B&B. Ik kijk er al naar uit u gastvrij te mogen verwelkomen in De Thuiskamer.

Gratis WiFi is in de hele B&B aanwezig.
De Thuiskamer is een Hypoallergene B&B, rookvrij en zijn huisdieren Niet toegestaan!

 

De Prijzen

Overnachting:                     €  99,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt.
Babybedje:                           €   7,50 (0-3 jaar)
Kinderbedje:                       €  12,50  (3 – 12 jaar)
Extra ontbijt:                       €  12,50
Vergadering v.a.:                 €  25,- per uur 
Besloten diner v.a.:             €  25,- p.p. 3-gangen menu (minimale afname 6 personen)
Picknickmand v.a.:              €  10,00 p.p. (minimale afname 2 personen)
High Tea/High Wine v.a.:  € 19,50 p.p. (minimale afname 6 personen
Friese kaasproeverij v.a.:   € 12,50 p.p. (minimale afname 6 personen)

Zakelijke gasten: Bent u in onze regio werkzaam voor een langere periode informeer dan naar onze speciale tarieven en mogelijkheden.

De Kamers

De kamers dragen de namen “Stuurboord” & “Bakboord” en bevinden zich op de eerste etage.  
Als extra service bied ik mijn gasten de mogelijkheid om vooraf uw voorkeur aan te geven liever onder 2x een 1-persoonsdekbed of een 2-persoonsdekbed te slapen. Heeft u last van een allergie vraag dan naar de hypoallergene dekbedden.

Stuurboord kamer

  • Zitje Stuurboordkamer

Bakboord Kamer

 

 

Het Ontbijt

Het ontbijt, met een uitgebreid assortiment aan verse-, Friese & eigen gemaakte producten, wordt beneden geserveerd in de gezellige huiskamer aan de grote eettafel.

Uitchecken – Inchecken

Uitchecken voor 11.00 uur
Inchecken vanaf 14.00 uur
Uiteraard is het mogelijk, in overleg met Fraukje, om een eventueel ander tijdstip overeen te komen.

De Thuiskamer is Hypoallergeen en geheel rookvrij, in het verlengde van de woonkamer bevindt zich het tuintje waar (droog) kan worden gerookt.
Huisdieren zijn niet toegestaan in De Thuiskamer.

B&B De Thuiskamer hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), mocht u hiervan een copy wensen, kunt u deze te allen tijde opvragen en wordt u deze digitaal toegezonden.